Beğendik Cafe Kahvaltı - Ankara


Daha önce sizlere Beğendik Cafe Çayyolu hakkında bilgi vermiştim. Bu defa sizlere Beğendik     Cafe'nin  kahvaltısını tanıtmak istiyorum. Haftada iki gün, cumartesi pazar günleri 8.30-12.00 saatleri arasında açık büfe güzel bir kahvaltı yapmak isterseniz doğru yerdesiniz. Önce zeytin ağaçları altında kahvaltınızı yapın ardından Beğendik Cafe' nin alt katına inerek az önce yediğiniz o lezzetli yiyeceklerden evinize de alıp götürün. Bu arada mağazayı dolaşırken karşılaşacağınız sürprizlere karşı hazırlıklı olun. Mağaza içinde el açması mantı, gözleme, makarna, çikolata yapımına şahit olacaksınız. Öğlen 12'den sonra da oldukça zengin öğlen yemeği servisi başlıyor. 



Beğendik Cafe'de kahvaltı açık büfe olarak düzenlenmiş. Girişte servis tabağınızı alarak dilediğiniz yiyecekleri seçiyorsunuz daha sonra kasaya geçip tabağınızı tarttırıyorsunuz. Yani aldığınız yiyecek kadarına para ödüyorsunuz. Çay ve kahve sınırsız ve ücretsiz olarak sizlere sunuluyor.


Zeytin büfesi 


 Peynir çeşitleri, salam ve jambon çeşitleri


Reçel çeşitleri, petek bal, kaymak, tereyağı,  kuru meyveler , kuru yemişler, gevrek çeşitlerinin bulunduğu büfe.


Börek büfesi


Taze meyve büfesi 


Zeytin yağlı yemekler ve salatalar büfesi


Yumurta, menemen, köfte, pilav ve hatırlayamadığım birçok yemeğin olduğu sıcak yemek büfesi.


Ekmek çeşitleri. Ekmekler çok minik hazırlanmış böylece israfın önüne geçilir diye düşünüyorum.


Tatlı büfesi


 Kekler, mekik, kurabiyelerin bulunduğu tatlı hamur işleri büfesi.

Beğendik Cafe yemekler için linki tıklayınız.

Fiyat:  Açık büfe kahvaltının kilogram fiyatı 28.50 TL. Benim kendime hazırlamış olduğum tabağın fiyatı 9.50 TL. Çay - kahve sınırsız ve ücretsiz. Öğlen yemeğinde de ilk içecekten sonraki sıcak içecekler ücretsiz sunuluyor. (2013)

Yorum: Daha önce öğlen yemeğine geldiğimiz ve memnun ayrıldığımız Beğendik Cafe' nin kahvaltısı da bizi  mutlu etti. Sadece kahvaltı değil, ortamın ferah olması, mekanın şık dizaynı ve en önemlisi yanımda dostlarımın olmasının da bunda etkisi çok büyük. 
Adres: Koru Mah. Ahmet Taner Kışlalı Caddesi  No:4 Çayyolu Yenimahalle /Ankara
( DT. Cüneyt Gökçer Sahnesi Yanı)
Telefon (0312) 240 4620       Web Sitesi begendik.com.tr.

7 yorum:

  1. emin olun dostlariniz da sizinle olmaktan cok mutluydu,hem de cok rahat temiz ve ferah bir mekanda kalkmamiz icicn gozumuze bakan calisanlar olmadan...herkese tavsiye ederim:-D

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,
    Çeşitlilik ve malzeme kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz? İsteğe özel omlet yapılabiliyor mu? Çay ve kahve, self servis şeklinde makinelerden doldurma ile mi oluyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çeşit ve malzeme kalitesi oldukça iyi.Ne yazık ki isteğe özel omlet yok. Çay demleme çay olarak çay makinasında sunuluyor. Kahvede aynı şekilde .

      Sil
  3. Bence de birlikte olmamız mekanı daha da tatlandırmıştı ama vurgulamadan geçemeyeceğim: harika ötesiydi her şey, ben de çok beğendim��filiz

    YanıtlaSil
  4. Daha önce de sayfanızı ziyaret etmiştim fakat yazamamıştım.
    Yorum ve deneyimleriniz gerçekten çok başarılı mutlaka gitmeden size uğramalı.
    Saygılar..

    YanıtlaSil
  5. 1 tabak için 28.00.tl ödedim. ikinci çay için ya içtiğin bardağı getir ya da 7.80 tl ödeyiniz dediler. Bana göre çok değişik bir brunch. Tam Kayseri usulü malum Beğendik sahipleri de Kayseri.

    YanıtlaSil